Het digitale schadeherstelmanagementplatform van Fixico is nu ook beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Fixico is daarmee nu in tien landen operationeel.

“De automotive branche is altijd in beweging en biedt grote kansen voor digitale transformatie. We hadden het VK al langer op onze roadmap staan, omdat het een miljardenmarkt is, waar we een geheel nieuw en digitaal ecosysteem kunnen introduceren voor het managen van autoschades”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, ceo en oprichter van Fixico (foto rechts, naast mede-oprichter Mark van Laar).

In plaats van bellen of mailen zorgt het centraal digitaal platform dat alle betrokken partijen met elkaar zijn. Met name partijen die grote hoeveelheden schades moeten afwikkelen, zoals lease- en verhuurmaatschappijen hebben hier voordeel van. Het platform geeft voor ieder type schade de best mogelijke hersteloplossing aan op basis van diverse relevante parameters, zoals afstand, beschikbaarheid en kosten. Het platform biedt zowel zakelijke klanten als herstellers real-time inzichten in alle lopende en reeds afgeronde reparaties.

Indrukwekkend

Intelligent Vehicle Services (IVS) uit Manchester is één van de eerste zakelijke klanten van Fixico in het VK, bestaande uit 280 schadeherstellers, verspreid over het VK. Zij zijn de afgelopen weken getraind in het gebruik van het Fixico-platform. “We hebben voor Fixico gekozen, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit platform echt een game changer is in Europa. Fixico biedt een indrukwekkende hoeveelheid inzichten en door de naadloze integratie met bestaande systemen zagen we geen reden om niet samen te werken. We kijken uit naar het digitaliseren van onze processen, waardoor we meer transparantie en efficiëntie kunnen bieden aan onze klanten”, zegt John Boyce, algemeen directeur van IVS.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties