SKF vervangingssets voor Polo en C4

Onderdelenfabrikant SKF heeft voor de Volkswagen Polo en de Citroën C4 Picasso tientallen uitgebreide vervangingssets ontwikkeld met OE-kwaliteit. De Polo-lijn omvat sets van wiellagers, distributie- en aandrijfriemen, waterpompen, krukasdempers, homokinetische koppelingen en stofkappen. Voor de C4 komen daar onder meer nog eens aandrijfassets, bovenbevestigingssets voor de ophanging en koppelingssets bij.

Michael Bohm van SKF: "De jongste generatie VW Polo is een nieuw model, maar het is belangrijk dat onafhankelijke aftermarketmonteurs de juiste onderdelen van OE-kwaliteit binnen handbereik hebben om alle reparatiemogelijkheden optimaal te kunnen benutten."

Verwacht wordt dat er tegen 2014 zeker 1,5 miljoen exemplaren van de VW Polo op de Europese wegen zullen rondrijden, van de C4 Picasso ligt de verwachting op 340.000. Voldoende perspectieven dus voor automonteurs.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *