Skoda Broersen dealer van het jaar

Skodadealer Broersen Auto’s in Numansdorp is verkozen tot dealer van het jaar 2013. Het Zuid-Hollandse garagebedrijf presteert volgens importeur Pon Mobiel goed in alle disciplines die een moderne autodealer moet beheersen. De klanttevredenheid is ongekend hoog en dat resulteert in Skodarijders die hun dealer trouw blijven voor aankoop en onderhoud.

Familiebedrijf Broersen Auto’s weet duidelijk wat klanten willen, want anders word je niet voor de derde keer Skodadealer van het jaar. Ook in 2010 en 2012 mocht de firma zich namelijk binnen het merk de beste van Nederland noemen.

Het lijstje met loftuitingen van de importeur toont exact op welke terreinen het team van Broersen Auto’s uitblinkt. Of het nou in de showroom is of in de werkplaats, overal in het pand van de Skodadealer weten de medewerkers de klanten positief te verrassen. Daarom geven de Skodarijders hun dealer het predicaat ‘uitmuntend’. Dat geldt zowel voor de showroom als voor de werkplaats. Klanten keren ook terug in Numansdorp voor aftersaleswerkzaamheden, zoals de APK. “Een goede salesprestatie” en “Interne processen goed op orde, zowel op het gebied van sales als aftersales”, concludeert importeur Pon Mobiel dan ook tevreden. Om tot slot te laten blijken dat het ook bij Broersen Auto’s om de mensen draait: “Een leuk en klantgericht team.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *