Skoda-zekerheden voor occasionkopers

De Skoda-dealers hebben het occasionkeurmerk Zeker Skoda ingevoerd. Dat biedt kopers van een gebruikte Skoda onder meer een jaar volledige garantie zonder eigen risico en kilometerbeperking.

Zeker Skoda wordt door de fabrikant omschreven als zeven zekerheden. Het plan bestaat naast de garantieregeling uit levenslange Europese mobiliteitsgarantie, een bekende autohistorie inclusief onderhoud volgens het boekje, een gegarandeerde kilometerstand die is gecontroleerd via de Nationale Auto Pas, lidmaatschap van Verrassend Skoda en een uitvoerige kwaliteits-en veiligheidscontrole op 130 punten. Ook krijgt de klant veertien dagen omruilgarantie bij de aangekochte gebruikte auto. De occasion die onder dit nieuwe keurmerk valt, is ook via de dealer te financieren en te verzekeren.

Skoda heeft recent een nieuwe groeistrategie gepresenteerd die uitgaat van een verdubbeling van de verkopen in 2018.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *