Slager stapt in Tyre Team

Slager Automaterialen is officieel toegetreden tot de groep van Tyre Team Grossiers. Slager Automaterialen zal samen met De Banden Express en BDC Rotterdam in de Randstad en West-Brabant de levering van banden en wielen voor haar rekening gaan nemen. Tyre Team claimt nu in volume de grootste speler op de Nederlandse markt te zijn.

Met de Banden Express/BDC (met vestigingen in Den Haag, Alkmaar, Amersfoort en Rotterdam), Banden Direkt (met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle), Tyres Sales (Doetichem), Heuts Automaterialen (veertien vestigingen in Limburg en Oost-Brabant) en nu ook Slager Automaterialen (acht vestigingen in de Randstad en West-Brabant) is Tyre Team een landelijk opererende groep van banden- en wielengrossiers. Met de deelname van Slager verwacht Tyre Team in de genoemde regio’s het totale serviceniveau maar vooral de leveringsfrequentie verder te verhogen.

Met de toetreding van Slager Automaterialen is de Tyre Team groep met het totale volume banden de nummer 1 op de Nederlandse bandenmarkt geworden.

Met de deelname van Slager verwacht Tyre Team in de genoemde regio’s het totale serviceniveau maar vooral de leveringsfrequentie verder te verhogen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *