Snap-on Tools leverancier Pro Spot lasapparatuur

Snap-on Tools in Heemskerk is exclusief leverancier geworden van gehomologeerde lasapparatuur van de Amerikaanse fabrikant Pro Spot International. In mei 2015 startte Snap-on Tools al met de verkoop van private label professionele las- en snijapparatuur voor de automotive werkplaats.

De complete hightech Pro Spot lijn waaronder lasapparatuur, puntlasmachines, stikstof plastic-lasapparatuur, blindklinknagelmachines, aluminium- en staal uitdeuktrekkers en een uitgebreid pakket aan specifieke automerk- en model gerelateerde accessoires, wordt verkocht en geleverd door de Nederlandse en Belgische Snap-on franchise dealers die met hun ‘rijdende magazijn’ naar de klant toekomen.

Pro Spot International is opgericht in 1986 en sindsdien gespecialiseerd in de ontwikkeling van door autofabrikanten gehomologeerde lasapparatuur en aanverwante benodigdheden. De equipment wordt over de gehele wereld verkocht en is vooral populair bij schadeherstelbedrijven in de personen- en lichte bedrijfswagenbranche en logistieke sector.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *