Ssangyong terug met 14 dealers

Ssangyong Motors Middle Europe heeft in Alblasserdam een Nederlandse vestiging opgericht en is daarmee terug in Nederland. De nieuwe Ssangyong Korando is per direct leverbaar en de eerste Ssangyong-dealers zijn officieel aangesteld.

De Nederlandse tak heet Ssangyong Motors Nederland en zij ontvangt positieve reacties van de voormalige dealerbedrijven om het merk weer te gaan voeren. "De eerste dealercontracten in de Benelux zijn inmiddels getekend en wij verwachten op korte termijn een basis distributienetwerk in de Lage Landen te hebben opgezet. In Nederland zal dat netwerk bestaan uit zo’n 25 dealers", zegt Benelux-manager Feike van den Oever.

Op korte termijn zijn er veertien Ssangyong-verkooppunten in Nederland operationeel. Ook de onderdelenvoorraad en -logistiek zijn op orde gebracht dankzij het eigen magazijn in Kontich België en Ssangyongs Europese warehouse in Breda.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.