Staadegaard doet overname

Grossier Van Rijn Automaterialen uit Deventer sluit zich aan bij de grossiersorganisatie Staadegaard Automotive uit Uden. Met de samenvoeging ontstaat een grossiersorganisatie met twaalf vestigingen en ruim honderd medewerkers die actief is in Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel.

Van Rijn blijft actief onder eigen naam en ook directeur Willem van Rijn blijft commercieel verantwoordelijk verbonden aan de vestigingen in Deventer en Hengelo.
Gezamenlijk kunnen de twee ondernemingen door schaalgrootte efficiënter werken en verdere groei mogelijk maken. Zij zijn beide AD-grossier en aangesloten bij het netwerk van AD Benelux.

“Samen met Staadegaard Automotive staan we sterker in de markt”, aldus Van Rijn. “Door de samenwerking kunnen we onze organisatie verder professionaliseren en hebben we alle nodige ervaring, kennis en tools in huis om het garagebedrijf optimaal te ondersteunen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *