Steering Ladies spekken Pink Ribbon

Pink Ribbon kan na een succesvolle Steering Ladies Ride ruim 10.000 euro op haar bankrekening bijschrijven met dank aan Anwb, RAI en de Steering Ladies. Die laatste is een actieve groep vrouwelijke managers die in de autobranche werken en die worden ondersteund door Automotive Insiders.

Het 65-jarige bestaan van de Wegenwacht werd aangegrepen om een actie voor een maatschappelijk doel te ondersteunen. Dat doel werd Pink Ribbon, waarbij een actieplan werd gemaakt met de Steering Ladies. Een aantal prominente Nederlanders zou in een optocht van exclusieve auto’s vanaf het hoofdkantoor van de Anwb naar Auto RAI in Amsterdam rijden. Iedere bolide werd bestuurd door een Steering Lady die als bijrijder een vooraanstaande personality kreeg. Deelnemers, organisatoren, importeurs en anderen zorgden voor de benodigde auto’s en heel belangrijk de financiële middelen om de donatie aan Pink Ribbon te kunnen doen.

Het resulteerde in een divers wagenpark met onder meer een Bugatti Veyron, een Porsche 911 Black Edition, een Mercedes E350, maar ook de nog op de markt te introduceren Opel Ampera, een Fiat Abarth 500C en bijvoorbeeld een stretched Volvo Limousine. Het ging in totaal om 22 auto’s die werden geflankeerd door een twaalftal antieke en moderne Anwb-voertuigen en -motoren, waarbij wegen, kruispunten en rotondes werden afgezet door de eveneens meerijdende politieagenten van het KLPD. Na een ontvangst met champagne voor de deuren van het RAI-complex, werd met het doorknippen van de nodige roze linten de beursdag geopend. In de VIP-lounge van Mercedes-Benz serveerde het merk met de ster de lunch.

Onder de deelnemende prominenten onder andere positiviteitsgoeroe Emile Ratelband, Dakarexpert Mieke Tijsterman, schadehersteller en Green Mobility voorman Alfred Möller, voormalig schaatskampioene Marianne Timmer, presentatrice Heleen de Geest, kunstenaar Clemens Briels, Bas van Werven van Tros Een Vandaag, actrice Alwien Turner, tevens presentatrice van RTL, Herman Vaanholt van Bavaria City Racing en Trust-eigenaar Michel Perridon (die de Bugatti Veyron leverde). Wat de Bugatti betreft: de gelukkige Steering Lady die deze bolide mocht besturen, was Annemarie Krijnen van Hella, waarbij eigenaar Perridon als bijrijder een oogje op zijn auto behield. De Porsche 911 werd bestuurd door Gwen Jansen van Automotive Insiders die Herman Vaanholt als bijrijder had. Nicole van der Heiden van Hofland Automaterialen bestuurde de Mercedes E350 en nam als bijrijder Jos Veldhuisen van Aftersales Magazine mee.

[responsive-video identifier=”w94VauHngXU”]

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1821 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *