Stern Schade geheel Erkend Duurzaam

Alle twaalf vestigingen van Stern Schade mogen voortaan het certificaat Erkend Duurzaam voeren. Daarmee is aangetoond dat de schadevestigingen voldoen aan de laatste standaard van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Ron de Vries van Stern Schade is blij met de erkenning van Erkend Duurzaam: “MVO is binnen Stern Groep ontstaan rondom het thema van veiligheid & gezondheid, people & planet, en heeft zich vervolgens door middel van meerdere MVO thema’s verspreid door alle lagen van de organisatie. Het betrekken van stakeholders bij de vorming van het beleid tot het daadwerkelijk verminderen van de impact op het milieu door middel van gericht afval- en energiemanagement zijn daarvan enkele voorbeelden. Maar ook de betrokkenheid van de medewerkers en de vestigingsmanagers op de Stern Schade vestigingen zijn hierin van belang.”

Stern Groep poogt een duidelijk beeld te geven van zowel de filosofie achter het gevoerde MVO beleid, de in 2013 en voorgaande jaren bereikte resultaten, als het beleid voor 2014 en de verdere toekomst. Aan de hand van de pijlers People en Planet zullen verscheidene actiepunten van het MVO beleid van Stern Groep in de praktijk worden gebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *