Nadat alle PartsPoint-vestigingen het certificaat Erkend Duurzaam hadden behaald heeft Alliance Automotive Services nu ook de certificering Erkend Duurzaam Plus behaald voor de centrale organisatie en de depots. Het Erkend Duurzaam-certificaat is één jaar geldig, het Plus-certificaat twee jaar.

Het label Erkend Duurzaam Plus is een toevoeging op het certificeringsprogramma voor automotive bedrijven in Nederland en België. Het programma is ontwikkeld om de duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven nog meer te bevorderen. Namens Alliance Automotive Services zegt facilitymanager Heleen van Westen: “We zijn heel blij dat we met de Erkend Duurzaam Plus-certificering aan iedereen kunnen laten zien dat we proactief bezig zijn met het nemen van milieu ontlastende maatregelen.”

Energiebesparend

De centrale organisatie en de zes depots hebben de Plus-toevoeging behaald omdat zij diverse energiebesparende maatregelen hebben doorgevoerd en hiermee voldoen aan de duurzaamheidscriteria op het gebied van personeel, milieu en maatschappij. Zo is er geïnvesteerd in duurzame energie, en het scheiden en recyclen van afval. Ook wordt er veel geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en wordt er bijgedragen aan diverse charitatieve en maatschappelijke projecten. Zo ondersteunt Alliance Automotive Services via de garageconcepten onder andere Veilig Verkeer Nederland en het Fonds Slachtofferhulp.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties