Stern sluit teruggekochte vestiging

Stern Groep heeft haar overname van Ford Amsterdam afgerond. Het bedrijf kondigde de overname op 28 december 2011 al aan. Door de aankoop neemt het totaal op de balans van Stern met ongeveer vijftien miljoen euro toe.

De bedrijfspanden in Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam-West zijn mee overgenomen en gaan verder onder de naam Ardea Auto Amsterdam. Het gehuurde servicepunt in Buitenveldert wordt niet omgebouwd tot een Stern Point. Deze vestiging zal nog voor de zomer worden gesloten nadat de activiteiten zijn verhuisd naar andere Ford-locaties van Stern in en om Amsterdam. De huur is inmiddels opgezegd.

Het laatste nieuws van het Stern-front is ook dat Adriaan Roggeveen op 12 maart voorgedragen wordt als nieuw lid van de raad van commissarissen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.