Stiba start inkoopcombinatie

Stiba heeft op 8 november de Stiba Inkoopcombinatie gelanceerd, een inkoopplatform voor alle aangesloten bedrijven om gunstige inkoopdeals aan te kunnen bieden. Inmiddels zijn de eerste inkoopcontracten afgesloten.

Doel van de inkoopcombinatie is het verstevigen van de positie van alle Stiba-bedrijven door volumebundeling op de inkoop. “Dit wordt gedaan door het coöperatief afsluiten van raamcontracten en het daarmee realiseren van een beter rendement voor alle leden. De leveranciers waarmee wordt samengewerkt zijn zorgvuldig gekozen en bieden producten en/of diensten aan die aansluiten bij alle aspecten van de demontagebranche”, aldus Stiba over de oprichting van het collectief.

De belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven geeft nadrukkelijk aan dat de nieuwe dienst alleen toegankelijk is voor aangesloten bedrijven. Zij kunnen zich via Stiba.nl gratis aanmelden bij het inkoopplatform. Daar kunnen de bedrijven een keuze maken uit de aangeboden deals.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.