Subaru-dealernetwerk groter

Nadat Subaru Benelux vorig jaar en in het eerste kwartaal van 2011 al meerdere bedrijven in Nederland als nieuwe Subaru Zes Sterren Dealer heeft aangesteld, zijn er nu opnieuw vier dealers aan het officiële netwerk toegevoegd.

Het gaat om Jan Hop in Roosendaal / Goes, maar ook Autobedrijf Luth-Tangenberg in Erica, Hardenberg en Zwartemeer (beiden per 1 april). Daarnaast worden Autocenter Ben Voets in Uden / Volkel en Autobedrijf van Veen in Assen per 1 juni aangesloten.
In totaal zijn deze vier bedrijven goed voor zeven vestigingslocaties. Er liggen dit jaar nog meer aanstellingen in het verschiet.

Bij de uitbreiding van het Nederlandse dealernetwerk gaat Subaru Benelux streng te werk. Er worden nieuwe deelnemers geselecteerd op factoren als ervaring met bijzondere technieken en optimale klantenzorg, terwijl hoge eisen worden gesteld aan locatie en presentatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.