Succesvolle Expo Cartal Rijsbergen

In het AZ-stadion konden ondernemers en hun medewerkers uit de autobranche kennis maken met de leveranciers achter de producten die de grossiersgroep Cartal Rijsbergen (onderdeel van Sator/Fource) dagelijks bij hen aflevert. Productdemonstraties en vele aanbiedingen trokken de bezoekers naar het Alkmaarse voetbalwalhalla.

Behalve onderdelenfabrikanten, waren ook de gereedschapsector en leveranciers van werkplaatsapparatuur, onder andere NBT en Arex aanwezig. De bezoekers konden tevens uitgebreid kennis maken met de werkplaatsconcepten Vakgarage, Bosch Car Service, Autocrew, James Auto Service, Autofirst en Carteam. Dat banden een belangrijke productgroep is voor Cartal Rijsbergen werd onderstreept door de uitgebreide presentaties van Inter-Sprint en Apollo-Vredestein.

Tussen de vele bezoekers troffen we overigens ook Sinon Galvin, ceo van LKQ Benelux, die niet alleen met de standhouders, maar ook met garagehouders in gesprek ging. Zo onderstreepte hij een eerdere uitspraak, “Dat je als leverancier een korte lijn naar de klanten moet hebben.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1582 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *