Suzuki start met Markt Expert Onepager

Suzuki importeur Nimag is in januari als eerste merkorganisatie gestart met het gebruik van Onepager. Dit is een nieuwe functionaliteit binnen het marktinformatiesysteem Markt Expert van CRM used carmanagement en geeft op één pagina een overzicht van relevante marktcijfers.

"Markt Expert geeft onze dealers inzicht in de gebruikte automarkt en in hun eigen prestaties. Hiermee kunnen ze hun occasionactiviteiten beter aansturen op basis van harde cijfers. Onepager is bedoeld als samenvatting op één A4, waardoor onze dealers aangespoord worden om het systeem te gebruiken en er verder de diepte mee in te gaan", reageert Edwin Geertsma, projectmanager dealernetontwikkeling bij Nimag, op de ingebruikname door Suzuki.

Onepager kent een tweewekelijkse update en geeft het marktaandeel gebruikte auto’s in de regio weer, maar ook de concurrentiepositie per merk en model, de voorraad in vergelijking met de marktvraag en de statijd en omloopsnelheid ten opzichte van vergelijkbare dealerbedrijven.

Bekijk hier een voorbeeld van Onepager >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *