Syntus kiest voor Fiat

Vervoersbedrijf Syntus in de Veluwe heeft twintig Fiat’s Ducato in de vloot opgenomen. B-style & Business heeft de voertuigen geschikt gemaakt voor openbaar vervoer. Het gaat om dertien buurtbussen en zeven lijnbussen.

De buurtbussen zijn voorzien van een tweetraps instap en dubbele busdeuren, het interieur en de stoelen zijn aangepast voor het zware gebruik als buurtbus, voor de chauffeurs is er een ergonomische betaaltafel ingebouwd en er is extra aandacht geschonken aan veilig vervoer voor rollator-gebruikers. Syntus heeft voor 2011 al een vervolgorder geplaatst voor nog eens vier Fiat Ducato buurtbussen.
Het vervoersbedrijf heeft ook zeven Fiat’s Ducato 35 LH in gebruik genomen als lijnbus. Om een instap van maximaal 27 centimeter hoog te kunnen bereiken, heeft B-style & Business de complete vloer en chassis tussen de cabine en de achteras verlaagd.

Om de chauffeur zo min mogelijk te belasten, zijn alle bussen uitgevoerd met cruise control en een automatische versnellingsbak. De voertuigen zijn op wens van de provincie Overijssel gespoten in twee kleuren blauw.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *