Taxi Dorenbos koopt 237 Renaults

Het gespecialiseerde personenvervoersbedrijf Taxi Dorenbos is 237 Renaults rijker. Renault dealer Terwolde Groningen en Renault Nederland hebben in 2010 en 2011 de auto’s afgeleverd. Het taxibedrijf heeft nu 115 Renaults Trafic, dertig Renaults Scénic, dertig Renaults Laguna en twee Renaults Master in het wagenpark.

Op korte termijn zullen er nog zestig Renaults Master volgen. De auto’s worden ingezet voor taxi- en leerlingenvervoer, met name in het noordoosten van Nederland.

Renault is geen onbekende voor Taxi Dorenbos. “Het begon vier jaar geleden met acht Trafics, die we kochten op de RAI”, vertelt Mauritz Dorenbos. “Die zijn zeer goed bevallen en de bedrijfswagens hebben ook veel lange ritten gereden, zo’n 300.000 kilometer in twee jaar. We hebben er alleen regulier onderhoud aan gehad. Daar zijn we heel tevreden over.”

De samenwerking tussen Taxi Dorenbos, Renault Terwolde en Renault Nederland beperkt zich echter niet tot traditionele voertuigen. “Nu is het inderdaad wachten tot de eerste zes bestelde elektrisch aangedreven Renaults Fluence ZE bij ons op de stoep staan, zodat we aan ons tweede gezamenlijke experiment kunnen beginnen”, aldus Dorenbos.

Onlangs maakte Renault nog bekend haar aftersalesstrategie te intensiveren, om zo de zakelijke relatie tussen haar dealernetwerk en het universele autobedrijf te verstevigen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.