TCvA nieuw adviesorgaan ABZ

Het College van Advies en de Technische Advies Commissie zijn sinds begin 2012 samengevoegd tot het Technisch College van Advies (TCvA). Het nieuwe adviesorgaan dat is ontstaan waarborgt de kwaliteit van A-Letsel, de ABZ-dienst voor de berekening van uitgebreide letsel- en overlijdensschade.

Het TCvA vertegenwoordigt alle partijen van de letselschadebranche. Hieronder vallen verzekeraars, belangenbehartigers, expertisebureaus en collega’s vanuit het vakgebied. Het advies van TCvA wordt door ABZ meegenomen in de doorontwikkeling van A-Letsel.

De dienst zelf is sinds 28 februari ook vernieuwd met de meest recente fiscale cijfers en tabellen. De berekeningen binnen A-Letsel zijn gebaseerd op de neutrale Audalet-rekenstandaard, waardoor deze voldoen aan geldende wetgeving.

ABZ verbeterde onlangs samen met Focwa ook haar Audatex-rapportages. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.