Team Cars en Joy groeit

Dick de Goey is op 1 oktober gestart als manager Retail Netwerk Development bij Cars en Joy. De retailformule die gericht is op de verkoop van gebruikte auto’s, heeft inmiddels zeven vestigingen en verwacht in 2013 een verdere groei.

Dick de Goey was voorheen senior consultant bij CRM Used Car Management. Hij heeft daar 6,5 jaar gewerkt en is ervaren in het begeleiden van bedrijven bij het verkopen van gebruikte auto’s. “Dick de Goey is als geen ander in staat om de bestaande Cars en Joy-vestigingen te ondersteunen om nog succesvoller te worden in het retailen van auto’s”, aldus Michel van Roon, mede-oprichter van Cars en Joy.

Cars en Joy heeft vestigingen in Groningen, Weesp,Capelle aan den IJssel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Waddinxveen en Den Bosch. Binnenkort wordt de start verwacht van twee aanvullende vestigingen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *