Techniekschool en Werkunie verhuizen

Technisch personeelsbemiddelingsbureau De Werkunie en technisch bedrijfsopleidingsinstituut De Techniekschool uit Woerden betrekken vanaf januari 2014 een nieuwe locatie.

Roland Hollaar en Bart Hornman, oprichters van De Werkunie en De Techniekschool zijn blij met de nieuwe locatie. Roland Hollaar legt uit:  “Wij zijn sinds onze oprichting in  2009 gevestigd in een verzamelkantoorpand aan de Polanerbaan. Onze organisatie groeit en wij zien dat ons werkgebied zich inmiddels over heel Nederland heeft verspreid. Onze nieuwe pand aan de Vijzelmolenlaan 1 in Woerden is een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf en past bij de groei die wij nu doormaken en de ambities die wij hebben voor de toekomst.”

Op dit moment ondergaat het nieuwe pand een kleine verbouwing alvorens De Werkunie en De Techniekschool deze gaan betrekken. “Het nieuwe kantoor gaat er geweldig uitzien en zal een prettige werkplek zijn voor ons en onze collega’s en een fijne ontvangstruimte voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Bijkomend voordeel is dat we op de nieuwe locatie een nog ruimere lesruimte voor De Techniekschool tot onze beschikking hebben.”

Autobranche

Technisch opleidingsinstituut De Techniekschool komt voort uit De Werkunie. Inmiddels is het team uitgegroeid tot 9 medewerkers.  De organisatie richt zich bij haar dienstverlening vrijwel uitsluitend op de technische sector en dan met name de autobranche, materieelonderhoud en machinebouw. Beide oprichters zijn zelf afkomstig uit de techniek en delen daarnaast een arbeidsverleden in de opleidingssector en in de uitzendbranche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.