Tempo-Team start elektrisch vervoer

Tempo-Team is samen met Citroën gestart met de invoering van milieubewust transport. Naast de Citroën C-Zero, is ook gestart met de e-C1 van ECE, waarbij Pro Lease de auto levert. De uiteindelijke doelstelling is om alle vestigingen te voorzien van een elektrische auto.

Tempo-Team is ook één van de partners in het Dutch Consortium for the Tender of Electric Cars (DC-TEC). Hierin hebben zich inmiddels ruim veertig bedrijven aangesloten om de krachten te bundelen voor de inkoop van grote aantallen elektrisch aangedreven auto’s.

De aanbesteding voor de inkoop van de eerste bestelling auto’s voor het consortium is in een vergevorderd stadium en naar verwachting worden in de tweede helft van dit jaar deze voertuigen afgeleverd. Daarna volgen aanvullende orders.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.