Themamiddag over trends op de aftermarket

Welke trends & topics spelen momenteel op de automotive aftermarket? En wat kunnen we over iets langere tijd verwachten? Deze vraagstukken belichten diverse experts op 19 maart bij kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders.

Zo buigen Freek Blekxtoon (directeur Groupauto Nederland) en Bas Wintjes (WESP) zich in een duo-presentatie over de connected car. Welke impact heeft deze ontwikkeling op de sturing richting werkplaats? Is er eigenlijk wel een impact? Aan het woord komen daarnaast Frank Toebes (directeur NRF Group en bestuurslid RAI Automotive Industries), Stefan Taubert (voorzitter Blockchain-expertgroep van Shopping Tomorrow), Vipin Moharir (ceo van de tech-gerichte Gateway Group) en automotive-advocaat Caspar Rutten (over de aankomende Wet franchise). De presentatie is in handen van Jos Veldhuisen (hoofdredacteur Aftersales Magazine) en Ric van Vugt (adjunct-directeur Automotive Insiders). Plaats van handeling: De Tinfabriek, in Naarden. Na afloop van het officiële gedeelte (aanvang 16.00 uur) is er een netwerkborrel. Meer informatie vindt u hier.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †