Tim van der Rijken nieuwe secretaris Vaco

De 62-jarige Ruud Spuijbroek treedt op 31 maart 2015 af als algemeen secretaris van Vereniging Vaco. Hij was twintig jaar in de functie werkzaam bij de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche. Als zijn opvolger is Tim van der Rijken benoemd.

Van der Rijken werkt op dit moment bij organisatieadviesbureau Berenschot. Dat maakte Voorzitter Sybrand van Hulst afgelopen week bekend tijdens de Algemene ledenvergadering van Vereniging Vaco.

Van Hulst: “Het vertrek van Ruud Spuijbroek na bijna twintig jaar betekent een grote verandering voor onze vereniging. Zijn expertise is ongekend en hij heeft heel veel in het belang van de bedrijfstak bereikt. We zijn hem daarvoor zeer dankbaar, maar hebben er echter begrip voor dat hij nog enkele persoonlijke uitdagingen wil realiseren.”

Het algemeen bestuur heeft na een intensief selectieproces de 37-jarige Tim van der Rijken tot opvolger benoemd. “Hij heeft een bedrijfsjuridische en bedrijfseconomische achtergrond en ruime ervaring met brancheorganisaties, verenigingen en ondernemers. Wij vertrouwen hem deze zware verantwoordelijkheid toe”, aldus de voorzitter.

Van der Rijken treedt op 1 januari in dienst bij Vereniging Vaco en volgt Ruud Spuijbroek per 1 april 2015 op.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1788 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.