Tools op bustournee

Toolspecial.com heeft op de vakbeurs Equipvak een nieuwe service gelanceerd: de Toolspecial-bus. De bus is geheel gevuld met gereedschappen en gaat op bezoek bij autobedrijven om demonstraties te geven en monteurs het gereedschap ook echt te laten ‘voelen’.

Toolspecial.com heeft voor deze service een gloednieuwe Mercedes Sprinter ingericht die volgepakt is met gereedschap en een ingebouwd compressor heeft, zodat de verschillende tools ook gedemonstreerd en getest kunnen worden. De inrichting betreft vaak nieuwe tools die net op de markt zijn gebracht, terwijl op de planken van de bus vooral reeds, beproefd gereedschap te vinden is.

De lancering van deze bus is onderdeel van het nieuwe tijdperk van het gereedschapsmerk, evenals de catalogus en de website, die later nog wordt gelanceerd. ‘Gek op gereedschap’, luidt dan ook de slagzin.

Zien en testen

Volgens Toolspecial.com weten monteurs als geen ander dat de aanschaf van gereedschap, met name handgereedschap, is gebaseerd op rationale en emotionele gronden. Voor elke monteur liggen de overwegingen weer anders: een aanschaf is immers vaak een volstrekt individuele keuze. Om monteurs het gereedschap dan ook goed te kunnen laten zien, voelen en testen is de Toolspecial-bus in het leven geroepen. Zo kunnen monteurs bijvoorbeeld zelf ondervinden dat lekkages snel te detecteren zijn door middel van rood met de Smoke Pro Total-Tech.

Tijdens het bezoek van de bus aan een autobedrijf, zal ook de lokale grossier aanwezig zijn die samenwerkt met Toolspecial.com.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.