Drie jaar na de lancering van de eerste Toolspecial demobus introduceert Fource automotive een tweede rijdende showroom. De bestuurder is Kees Smeets, die ter plekke klanten informeert.

toolspecial-demobus-gebakBij de aanschaf van gereedschap spelen volgens Fource zowel objectieve als persoonlijke criteria een rol. Technische eisen maar ook de prijs en de ligging in de hand spelen mee. Om (letterlijk) tegemoet te komen aan deze individuele keuze bezoekt Toolspecial autobedrijven per demobus vol gereedschap.

Uitproberen

Ook de tweede Volkswagen Crafter is volgepakt met gereedschap, zowel nieuw als reeds langer beproefd. Monteurs kunnen ter plekke de werking uitproberen. Tekst en uitleg verschaft toolspecialist Kees Smeets. “Na jaren technisch advies geven namens Tecsupport op het hoofdkantoor van Fource kijk ik er naar uit om de klant persoonlijk te ontmoeten.” Met het oog op eventuele aanschaf na de demonstratie wordt Smeets vergezeld door de lokale grossier die samenwerkt met Toolspecial. De demobus is begin deze week geïntroduceerd bij GHS Automotive in Weert. De inbouw van onder meer een omvormer voor 220 Volt is verzorgd door APS Mobiele Communicatie.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties