Toolspecial naar Equipvak

Toolspecial is aanwezig op de eerste editie van Equipvak (31 mei tot en met 2 juni 2016). Op de stand van 210 vierkante meter vindt de bezoeker gereedschappen, werkplaatsinrichting en klein equipment. 

Merken als Hazet, Kraftwerk, Compac, Midtronics, CTEK en de gereedschapslijnen onder eigen label – FIX en AT – zijn allemaal vertegenwoordigd. “Equipvak zien wij als de vakbeurs voor iedereen die gek is van gereedschap. En dat zijn wij van Toolspecial uiteraard ook”, aldus Fource-directeur Johan van der Hoeven.

Met het magazine bedient Toolspecial behalve de autobranche ook de industrie, de agrarische en trucksector. Tijdens de beursdagen staat live sleutelen centraal. Binnen kan de beursbezoeker demonstraties bekijken, maar ook zelf aan de slag gaan.

Op het buitenterrein, waar Toolspecial eveneens een oppervlakte van 210 vierkante meter heeft, wordt een Dakar-bivak nagebouwd en gezocht naar de nieuwe Dakar-monteur. Hiervoor is de hulp ingeroepen van Martin van den Brink en Tim Coronel, bekende namen in de Dakar Rally. “We sponsoren ze al jaren en willen in samenwerking met hen een echte Dakar-beleving neerzetten op de beurs. Beetje zand erbij en je waant je in de rally”, aldus Van der Hoeven.

Equipvak staat in het teken van werkplaatsapparatuur, carwash en gereedschappen en is bedoeld voor de sleutelende professional. De nieuwe, nationale vakbeurs vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer en is georganiseerd door het RAI Equipment Platform.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.