Toolspecial zet in op wintergereedschap

Met een strenge winter in het vooruitzicht en de groeiende populariteit van de winterband, richt Toolspecial zich op dit moment sterk op gereedschappen die nodig zijn bij de bandenwissel. Op het moment dat de winter van zich laat horen, ontstaat er vooral een run op heaters voor de werkplaats.

Toolspecial ziet een stijging in de verkoop van de 30 kilowatt heater van Vetec. Het apparaat werkt op butaan/propaan en elektriciteit. De eenvoudig te bedienen heater is thermisch beveiligd en voorzien van een instelbare gasdrukregelaar.

Met de wielnaaf- en schijfrem schoonmaakset kan de wielnaaf en de schijfrem tijdens een bandenwissel gereinigd worden. De reinigingsschijven met een doorsnede van 65 en 105 millimeter zijn te gebruiken in combinatie met een half inch slagmoersleutel.

De nieuwe accuslagmoersleutel van PCL is voorzien van een 18 Volt lithium-ion accu, die drie keer zo lang meegaat als traditionele nikkel cadmium en nikkel metaalhydride batterijen. De accu kan op elk moment opgeladen worden zonder dat dit ten koste gaat van de accucapaciteit. Een li-ion batterij loopt bovendien niet leeg als deze een tijdje niet gebruikt wordt. Het aanhaalmoment is in zes stappen instelbaar tussen 83 en 540 newtonmeter.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *