Topmec koppelt Car Systems

De werkplaatstool Topmec van Van Heck heeft een koppeling gekregen met het Bovag gecertificeerde garagesoftwarepakket Car Systems. Het is de eerste softwareleverancier die deze stap zet.

“Er is vanuit de pilotgarages die Topmec momenteel testen veel vraag naar een koppeling tussen Topmec en de werkplaatssoftware die zij gebruiken”, geeft Van Heck als reden voor de koppeling aan.

Car Systems kent 850 actieve gebruikers en is vanaf nu volledig te koppelen via een Topmec-abonnement. Doordat de programma’s aan elkaar verbonden zijn, is het gehele werkplaatsproces geautomatiseerd. De koppeling maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om via Topmec werkorders op te vragen.

Begin september is de definitieve versie van de applicatie voor iedereen beschikbaar via grossiers uit het partnernetwerk van Van Heck.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.