Innovam heeft de zes genomineerden in de titelstrijd Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester 2012 bekend gemaakt. Met de verkiezingen wil Innovam leerbedrijven extra stimuleren om leerlingen een optimale opleidingsplaats te bieden. Op 13 november worden de winnaars in Nieuwegein gehuldigd.

De genomineerde leerbedrijven zijn Autohuis Eickhof in Apeldoorn, Iveco Schouten in Almkerk en Van Tilburg Bastianen in Breda. Harrie Balmer van Driessen Autogroep in Valkenswaard, Maarten Glasmeier van Garage Glasmeier, gevestigd in Almere en Ronald van der Goes van Volvo Truck Center in Rotterdam, zijn de drie leermeesters die kans maken op de prijs.

Om het onderwijs er nadrukkelijker bij te betrekken organiseert Innovam de verkiezing dit jaar in samenwerking met Bedrijfstakgroep MCT (Motorvoertuig-, Carrosserie- en Tweewielertechniek), waarin de ROC’s verenigd zijn.

Vorig jaar werd Autobedrijf F. Breeman uit Gouda het Beste Leerbedrijf 2011. De titel Beste Leermeester ging naar Kevin Kriek van Niham in Den Haag. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties