Tuning in kaart gebracht

Tuning-gids.nl bestaat vijf jaar en heeft daarom de populairste automodificaties op een rij gezet via de rubrieken motor, interieur, exterieur, banden & velgen, remmen, onderstel, en audio.

Ruim 30 procent van alle tuning vindt plaats aan het exterieur. Tuning-gids.nl stelt daarmee dat autoliefhebbers het uiterlijk van een auto het belangrijkste vinden. Het tinten van de ramen staan bovenaan de lijst. Aanpassingen aan de motor volgt met 26 procent. Het monteren van een sportluchtfilter is de meest uitgevoerde aanpassing. Op de derde plaats staan velgen en banden met 16 procent, waarbij slotbouten het meest populair zijn. Onderaan de lijst staat de audio-installatie met 6 procent. Als er een upgrade plaatsvindt betreft het vaak een radio die meer functionaliteiten heeft.

Er is inzichtelijk gemaakt in welke provincies auto’s het meest getuned zijn, welke stad in de desbetreffende provincie het meest tunet en welk type modificaties in die stad populair zijn. De site zal de jaarlijks een bijgewerkt overzicht publiceren.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *