TUV-certificaat voor Kwik-Fit

Kwik-Fit heeft de TÜV-certificering ontvangen waarmee het autoservicebedrijf per filiaal zichtbaar maakt dat het voldoet aan strenge kwaliteitseisen en wet- en regelgeving. De vestiging in Breda ontving donderdag het eerste certificaat.

“Kwik-Fit is de afgelopen jaren getransformeerd van een fastfitter tot topspeler op het gebied van compleet auto-onderhoud. We hebben fors geïnvesteerd in alle filialen en in de opleiding van onze mensen”, aldus Peter Wierikx, verkoopdirecteur van Kwik-Fit Nederland. “We willen nu zorgen dat iedere klantervaring voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die Kwik-Fit nastreeft. Wij zijn enorm enthousiast over de samenwerking met TÜV Nederland omdat we op deze manier de kwaliteit kunnen waarborgen en via certificering kunnen uitdragen aan onze klanten.”

Kwik-Fit is recent een samenwerking aangegaan voor vier jaar met TÜV Nederland. Deze organisatie gaat jaarlijks alle hun filialen in Nederland beoordelen. Er wordt jaarlijks gekeken naar de APK-keuringen, onderhoudsbeurten, wielenprocedure en duurzaam repareren.

Edwin Franken, businessunitmanager certificatie van TÜV Nederland: “Wij zijn trots dat we deze onafhankelijke beoordeling nu ook kunnen uitvoeren voor Kwik-Fit en zo kunnen bijdragen aan het streven van Kwik-Fit naar honderd procent klanttevredenheid.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.