Twan Dekkers versterkt Vakgarage

Twan Dekkers is sinds 1 oktober in dienst als buitendienstmedewerker bij Stichting Vakgarage. In deze nieuwe functie wordt hij het centrale aanspreekpunt voor de bestaande Vakgarages in ons land.

Als buitendienstmedewerker zal Twan Dekkers zich onder andere bezighouden met omzetstimulerende maatregelen, omzetanalyses, de integratie van individuele Vakgarage-websites met de nationale site, de verkoop van verzekeringen en het bewaken van de huisstijl. Op termijn zal hij ook verantwoordelijk worden voor het organiseren van trainingsavonden, fabrieks- en bedrijfsbezoeken.

Christien den Uil, voorzitter-manager Vakgarage: “Wij zijn blij dat we een ervaren kracht als Twan Dekkers aan Vakgarage hebben kunnen binden. Zijn kennis omtrent het organiseren van commerciële aftersalesacties en het maken van bijvoorbeeld omzetanalyses zullen er toe bijdragen dat de Vakgarages nog meer op de kaart komen te staan. En heel belangrijk, in zijn functie zal hij de band die er nu tussen de centrale organisatie en de aangesloten Vakgarages bestaat, verder moeten versterken.”

Dekkers was sinds 2005 werkzaam bij Ford Nederland in diverse aftersalesfuncties, waaronder de accessoiresverkoop. Daarvoor was hij actief als assistent aftersales binnen Kroymans. Van huis uit heeft Dekkers een technische opleiding.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1718 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *