Twee nieuwe Vakgarages voor Jaco Knoop

Ondernemer Jaco Knoop heeft per 1 augustus twee Vakgarages aan zijn onderneming toegevoegd. Knoop beschikt al over vijf Bosch Car Service-bedrijven en een vestiging van Autocrew.

De beide Vakgarages worden gevestigd in twee kleinere, voormalige vestigingen van de dealergroep Bochane (Wageningen en Maarn). Knoop heeft samen met een zakelijke partner de stap gezet naar verdere groei van zijn universele-garagegroep, die inmiddels dus acht vestigingen telt. “Ik heb al eens eerder gezegd dat ik niet actief op zoek ben naar uitbreiding middels nieuwe vestigingen, maar dat ik kansen die voorbij komen serieus bekijk. Nu je toch ziet dat merken en dealergroepen wat actiever dan voorheen afscheid nemen van kleinere dealervestigingen, biedt dat in mijn ogen een kans voor het universele autobedrijf om ook na te denken over schaalvergroting. In dit geval zie ik in Maarn en Wageningen mogelijkheden om zowel met werkplaatsactiviteiten als met de verkoop van occasions aan de gang te gaan.”

Pro-actief

Vishal Durgaram, voorzitter stichting Vakgarage, is blij met de keuze van Knoop. “Een actieve ondernemer als Jaco is bij Vakgarage zeker op zijn plek. Wij zullen er alles aan doen om hem bij de start te ondersteunen. Zeker in deze periode is het zaak de klanten pro-actief te benaderen en dat gaan we samen zeker doen.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1678 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *