Tweede verkooppunt Britse Morgan

Het Britse Morgan krijgt een tweede verkooppunt in Nederland. Vanaf 1 oktober staan de handgebouwde modellen van het sportwagenmerk in de showroom van Louwman Exclusive langs de A2 bij Utrecht. Nimag in Vianen, eveneens onderdeel van de Louwman Groep, blijft ook Morgan voeren.

De Plus 8 Speedster is een speciale, gelimiteerde Morgan waarin alle unieke eigenschappen van het Britse liefhebbersmerk samenkomen. Zijn 367 pk sterke V8-motor met zesversnellingsbak (handgeschakeld of automaat) zorgt voor een street legal raceauto die de concurrentie bang zal maken. Er worden slechts zestig Speedsters gebouwd, waardoor exclusiviteit gegarandeerd is en de auto nu al als klassieker van de toekomst bestempeld kan worden. Net als andere Morgan-modellen is de Speedster geheel naar wens van de klant samen te stellen en is elk exemplaar dus uniek.

Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive: “Morgan is een uniek merk met zeer bijzondere sportwagens. Door de modellen bij ons neer te zetten, bereikt Morgan-importeur Nimag een doelgroep die tot nu toe niet direct aan het Britse merk zal hebben gedacht bij het zoeken naar een exclusieve auto. Daar gaan wij verandering in brengen en we verwachten zo een nieuwe markt aan te kunnen boren.“

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *