Twintig jaar Vakgarage

Het garageconcept Vakgarage, van geestelijk vader Adriaan Roggeveen, bestaat vandaag twintig jaar. Vanuit Van Heck is in samenwerking met de samenwerkende grossiers het concept op 6 mei 1991 van start gegaan. In 1993 is Vakgarage omgevormd tot een stichting en sinds 1994 is Vakgarage verzelfstandigd.

“Wij zijn vandaag twintig jaar jong en de eerste plaats in het Bovag formule-onderzoek is een mooie bevestiging dat de huidige leden tevreden zijn. De verwachting is dat in ons jubileumjaar dertig tot veertig nieuwe ondernemers zullen toetreden tot Vakgarage”, aldus Christien den Uil, voorzitter en manager bij Vakgarage.

De eerste maanden van 2011 hebben vijftien bedrijven zich aangesloten bij de franchiseformule. Den Uil verwacht dat dit er voor eind mei twintig zijn.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.