Uitreiking eerste Qualified Diesel Specialist certificaten

Tijdens de vakbeurs Autoprofessioneel en Schadeherstel heeft Koskamp een deel van haar eerste Qualified Diesel Specialist certificaten uitgereikt. De bedrijven die als eerste over de erkenning beschikken volgen deze training in het eigen, onlangs geopende, opleidingscentrum van Koskamp.

Hier worden in samenwerking met Autoniveau technische opleidingen, welke tevens voldoen aan de kwaliteitseisen van Bosch, voor universele autobedrijven en dealers gegeven. Ook biedt de grossiersgroep commerciële trainingen voor zowel receptionisten als eigenaren aan in samenwerking met XL10. Medio 2015 wordt het tweede trainingscentrum in Nijmegen geopend.

De bedrijven die zich als eerste Qualified Diesel Specialist mogen noemen zijn : AutoFirst van den Akker (Dokkum), Autobedrijf Henk Boertien (Hollandscheveld), BCS Autobedrijf Bertil Jansen (Den Ham), AutoFirst van der Linde (Balkbrug), Vakgarage van Leeuwen (Noordbroek), BCS Autobedrijf G. van der Ploeg (Veenwouden), AutoFirst Tadema (Kampen), Automobielbedrijf Veld (Kallenkote) en Autobedrijf van der Zwaag (Holwierde). De bedrijven die de vakbeurs niet hebben bezocht krijgen de erkenning persoonlijk overhandigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.