Univé neemt schadebedrijven mee uit

Univé heeft haar 50 beste schadeherstelbedrijven beloond door hen mee te nemen naar de wedstrijd van sc Heerenveen tegen AZ. Het is voor de vierde keer dat Univé zo haar waardering toont voor de 50 beste van in totaal 330 gecontracteerde autoschadeherstellers.

De schadebedrijven worden elk jaar getoetst op onder meer de klanttevredenheid, kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en doorlooptijden.

“Wij hebben erg veel waardering voor onze lokale schadeherstellers, omdat zij ervoor zorgen dat onze klanten na schade snel en goed weer de weg op kunnen”, zegt Marcel Spronk, directeur van Univé Schade. “De kwaliteit die de Univé Schade Service bedrijven haar klanten bieden is voor ons een belangrijk visitekaartje. Wij zijn trots op deze samenwerking en het is mooi de best presterende schadebedrijven te kunnen ontvangen bij de club waar Univé al jaren hoofdsponsor van is.”

In 2014 sloot Univé zich aan bij de stichting Duurzaam Repareren. Hiermee wil zij stimuleren dat reparatieopdrachten milieuvriendelijk worden uitgevoerd. 90 procent van de schadeherstelbedrijven van Univé is aangesloten bij de stichting. Univé geeft de overige schadeherstellers tot 1 januari 2016 de tijd om hun certificering rond te krijgen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.