V&W Auto’s bij garageconcept Autoexcellent

Voormalig Bosch Car Service V&W Auto’s uit Zwartebroek sluit zich per 1 juli 2016 aan bij Autoexcellent, een premium full service werkplaatsformule voor autobedrijven die in alle merken gespecialiseerd zijn.

Eigenaar Eelco Versteeg werd ruim vijf jaar geleden samen met Wim van Wijk eigenaar van V&W Auto’s. “Ons autobedrijf is toe aan verdere verbetering en professionalisering. Wij hebben flinke ambities en in deze visie past Autoexcellent.” Zaterdag 2 juli is er een open dag voor klanten en relaties om het eerste lustrum en de aansluiting te vieren.

Het in 2013 in Duitsland geïntroduceerde concept wordt in Nederland sinds september 2014 vertegenwoordigd via Groupauto, dat een exclusieve licentie heeft. Bij de internationale formule moeten garagebedrijven continu voldoen aan hoge eisen dienen op het gebied van onder meer technische kennis, apparatuur, kwaliteit van de dienstverlening en uitstraling. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.