Vakbeurs Doetam groter dan ooit

Automaterialengrossier Doetam, met vestigingen in Doetinchem en Eibergen, organiseert 21 en 22 september haar jaarlijkse regionale vakbeurs (van 17.00 tot 22.00 uur) op de vestiging Doetinchem.

Het is inmiddels de vijfde keer dat deze vakbeurs wordt gehouden. Dit lustrum is dan ook de reden dat Doetam groots uitpakt samen met haar leveranciers. Naast het Doetam-team zullen 35 leveranciers aanwezig zijn om werkplaatsapparatuur, gereedschappen, nieuwe producten en trends te tonen. Ook zijn er drie landelijke primeurs: Inter-Tyre introduceert De velgenbus, een mobiele velgenshop die grossiers gaat ondersteunen bij hun lokale marketingactiviteiten. Verder een mobiel olievulconcept en een nieuwe Adblue-installatie. Daarnaast worden de door Doetam ondersteunde werkplaatsconcepten gepromoot. Verder wordt de nodige aandacht gevraagd voor het aanbod technische trainingen.

Op de beurs zijn ook diverse aanbiedingen te vinden, speciaal voor het aanstaande winterseizoen, waaronder winterbanden, accu’s en vloeistoffen. Tenslotte speciale opruimingsacties van diverse artikelen, machines en gereedschappen. En, zoals bezoekers van de vorige edities weten, is er wederom een prima catering, zodat iedereen onder het genot van voldoende hapjes en drankjes zijn ronde langs de verschillende stands kan maken.

 

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.