Vakgarage maakt kans op Succes Award

Het werkplaatsconcept Vakgarage dingt mee naar de Nationale TV Succes Award 2012 van de televisiezender RTL7 en de Kamer van Koophandel. In de serie De Succesfactor zijn ondernemingen in ons land geselecteerd die bovenmatig presteren en hun deelnemende ondernemers een meetbare meerwaarde bieden.

“Wij zijn als Vakgarage zeer vereerd dat we in deze competitie mee mogen strijden”, stelt Christien den Uil, voorzitter en manager van Vakgarage. De keten, die alweer sinds 1991 bestaat, telt inmiddels 181 vestigingen en is een onafhankelijk werkplaatsconcept dat via Stichting Vakgarage eigendom is van de deelnemende garagebedrijven.

Den Uil: “Vorig jaar werd Vakgarage in het conceptenonderzoek van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven als nummer één gekozen en daar komt nu deze nominatie van RTL7 bij. Onze succesfactor wordt overigens bepaald door de gedrevenheid van de ondernemers en hun inzet om altijd kwaliteit en vakmanschap te leveren. Maar het gaat uiteindelijk om de waardering van de consument, van de werkplaatsklant. Die betalen de rekening. Want succes is natuurlijk ook een economisch gegeven.”

Het interview met Christien den Uil wordt op 16 september, om 12.50 uur op RTL7 uitgezonden en is de week erna van maandag tot en met vrijdag nog bij RTL Z te zien.

Christien den Uil wordt geïnterviewd door Annemarie Bruining van RTL7, waarbij de opname plaatsvond bij Vakgarage Groen in Vollenhove.

[responsive-video identifier=”m9mPJRoOhp8″]

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1830 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *