Vakgarage wordt groot

Tot nu toe zijn er dit jaar 35 ondernemers tot het Vakgarage-netwerk toegetreden en dat brengt het aantal actieve Vakgarages op 186 stuks. Daarmee is de formule volgens eigen berekening het tweede grote universele werkplaatsconcept en het grootste onafhankelijke netwerk van universele garages in Nederland.

“En er staan nog een aantal garages op het punt een overeenkomst met Vakgarage te sluiten”, stelt Christien de Uil, voorzitter en manager van Vakgarage. “Verder hebben we nog een hoop aanvragen van garagebedrijven, ook ex-dealers, die zich interesseren voor deelname, maar we willen niet groeien om de groei. Een nieuwe Vakgarage moet ons netwerk versterken niet alleen vergroten.”

De marketingactiviteiten vinden vooral op lokale schaal plaats. Den Uil: “Dat doen we in nauw overleg met de betreffende garages en met de diverse commissies binnen Vakgarage waar de ondernemers zelf de beslissingen nemen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.