Valeo beloont loyaliteit garages

Valeo Service Benelux in Helmond lanceert deze week op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs een nieuw loyaliteitsprogramma, speciaal voor garagebedrijven. Met Valeo Plus kan men punten sparen bij iedere aankoop van Valeo-onderdelen.

Het programma bestaat al enige tijd bij onze Oosterburen en slaat daar goed aan. Voor Valeo Plus is ook een speciale website in het leven geroepen, die op Valeoplus.net online staat. Bij het puntensysteem hoort ook een logospel. Het verschil met andere loyaliteitsprogramma’s is volgens communicatiecoördinator Marijn Staal dat je bij Valeo Plus niet perse heel veel hoeft te sparen om prijzen te kunnen winnen.

Valeo heeft op de vakbeurs in Gorinchem haar stand ingericht om directe in te kunnen schrijven en het spel te kunnen spelen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.