Valeo start Asian Range

Valeo Service uit Helmond heeft al een Premium- en Classic-onderdelen lijn, maar daar komt nu ook de Asian Range bij. De presentatie van het nieuwe gamma vervangingsonderdelen voor Aziatische voertuigen is op 25 maart op de beurs Autotechnica in Brussel.

Marijn Staal, communicatiecoördinator bij Valeo Service Noord-Europa: “Op stand D10 in hal 12 laat Valeo zien dat zij met de nieuwe Asian-range inspeelt op het groeiende Aziatische wagenpark in de Benelux. Valeo biedt hierin naast de vertrouwde 13 productlijnen een fors toenemend productaanbod in ruitenwissers als de nieuwe H-Blade, koppelingen, startmotoren en alternatoren, radiateuren en condensoren.”

Het Franse Valeo nam onlangs nog tachtig procent van de aandelen over van het Chinese Ruby, onderdeel van autofabrikant Chery Automobile en producent van verlichtingsdelen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.