Valvoline start garageconcept Service Center

Tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg wordt het serviceconcept Valvoline Service Center officieel geïntroduceerd. Autobedrijven worden uitgenodigd om kennis te maken met het serviceconcept waarvan groei en klantenbinding centraal staan.

Na een pilot in Groot-Brittannië, waar de betreffende werkplaatsen een gemiddelde omzetstijging van vijftig procent behaalden, wordt het garageconcept nu officieel in de Benelux gelanceerd. Binnenkort worden er meerdere informatieavonden georganiseerd, waarbij een gedetailleerde uitleg over het nieuwe garageconcept plaatsvindt.

Bouwen

Een belangrijke pijler van het Valvoline Service Center serviceconcept is het winnen van nieuwe klanten, het aanbieden van aanvullende onderhoudswerkzaamheden en het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit van klanten. Het Valvoline Service Center heeft hiervoor onder meer toegang tot aantrekkelijke promoties en een volledig pakket marketingmaterialen.

Bovendien biedt Valvoline een uitgebreid trainingsprogramma waarin informatie wordt verstrekt over technische ontwikkelingen en over productvoordelen om de klant beter te kunnen adviseren over de verkoop van extra producten en onderhoudswerkzaamheden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *