Van Altena stapt in bij James

Garagebedrijf Van Altena sluit zich aan bij de onderhoudsformule James Auto & Service. Het universele familiebedrijf Van Altena, onder leiding van directeur en retailer Denis van Altena, is al 43 jaar gevestigd in Hilversum.

Denis van Altena: “Dankzij James kan ik de klant nog meer service bieden. Zo kan de klant online simpel en snel een afspraak maken en krijgt een SMS wanneer de APK bijna verloopt. Daarnaast hebben we een ruim opgezette wachtruimte, met koffie en thee faciliteiten en gratis wifi.”
Om de aansluiting bij James te vieren is er op zaterdag 30 juni aan de Nieuwe Havenweg een opendag.

Halve finalist

Garagebedrijf Van Altena is genomineerd voor Autobedrijf van het Jaar 2012. Door zijn plek in de halve finale behoort hij tot de tien beste autobedrijven van Nederland. “Dat we de halve finale hebben bereikt, is de bevestiging dat we gewaardeerd worden door onze klanten. Daar doe je het uiteindelijk voor”, aldus Van Altena. De finale is in oktober dit jaar.

The Alwaysbemobile Company wil dit jaar met haar formule James doorgroeien naar honderd vestigingen in Nederland om later op een totaal van 150 uit te komen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *