Van As Autoschade nu ook in Barendrecht

Van As Autoschade, met bedrijven in Dordrecht, Sliedrecht en Capelle aan den IJssel, is nu ook te vinden in Barendrecht. Ook deze vestiging heeft zich aangesloten bij autoschadeherstelketen Schadenet.

J. van As, directeur van Van As Autoschade, was al enige tijd op zoek naar uitbreiding in de regio. De voorgenomen doelstelling voor uitbreiding naar vijf schadeherstelbedrijven is met deze nieuwe vestiging bijna bereikt. "In elke onderneming is het belangrijk om in te spelen op signalen uit de markt. Binnen de schadewereld blijken schaalvergroting en het aangaan van samenwerkingsverbanden belangrijk om ook in de toekomst te kunnen floreren."

Bij Van As werken momenteel 65 mensen, die per jaar 7.500 voertuigschades herstellen en een omzet maken van ongeveer negen miljoen Euro. Het bedrijf bestaat ruim 45 jaar. Tot de Van As groep behoort tevens een industriespuiterij, genaamd Ascoating.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *