Van Gestel directeur KW Parts

KW Parts, ontstaan na de overname van Global Motorparts door het Zweedse Klintberg and Way, heeft Berry van Gestel benoemd tot algemeen directeur van de in België gevestigde divisie voor Amerikaanse auto-onderdelen.

Van Gestel werkte in het verleden onder meer tien jaar als directeur voor Daf Trucks in Turkije en Europa en leidde acht jaar Harley Davidson in de Benelux en Frankrijk. In 2003 maakte hij de overstap naar de vierwielers als algemeen directeur van Cadillac en Corvette in Frankrijk.

Van Gestel over zijn aanstelling: “KW Parts is een ambitieuze organisatie die de beste onderdelen- en accessoireleverancier voor Amerikaanse auto’s wil worden in Europa. Ik ga de KW Parts-vestiging in België leiden. Vanuit dit magazijn wordt het vaste land van Europa bediend met onderdelen voor vrijwel alle Amerikaanse automerken.”

Het in het Belgische Kortrijk gevestigde KW Parts heeft 70.000 onderdeelnummers op voorraad en heeft nog eens toegang tot meer dan twee miljoen bestelbare onderdeelnummers. De omzet van het bedrijf bedraagt momenteel meer dan vijf miljoen euro en het is de verwachting dat deze omzet binnen een paar jaar zal worden verdubbeld.

KW Parts levert onderdelen en accessoires voor Amerikaanse auto’s in 32 landen en bedient bijna 2.000 Europese dealerbedrijven. Naast de Belgische vestiging zijn er nog onderdelenmagazijnen in Noorwegen en in Zweden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.