Van Kouwen biedt auto’s aan bij Fleetselect

Dealergroep Van Kouwen Automotive gaat per 1 oktober al haar inruilauto’s aanbieden in een eigen open veiling bij Fleetselect. Van Kouwen is dealer van de automerken Opel, Chevrolet, Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth.

Van Kouwen veilde al geruime tijd de inruilauto’s aan de eigen handelaren middels een gesloten blinde biedlijst. Een deel van deze voertuigen werd tevens aangeboden in de open veilingen van Fleetselect. “De goede resultaten die bij Fleetselect werden behaald op deze voertuigen, hebben mede geleid tot de beslissing een eigen open veiling te starten” aldus Petr Lexa, usedcarmanager bij Van Kouwen.

“Vanwege de groei van de Van Kouwen Groep en de groeiende toestroom van inruilauto’s hebben we er voor gekozen om gebruik te maken van het grote kopersnetwerk van Fleetselect door een wekelijkse open veiling te houden.” aldus Petr Lexa. Alle dealers van de Van Kouwen Groep plaatsen de inruilauto’s in de veiling. Op deze manier wordt er nog meer marktwerking gerealiseerd op de aangeboden auto’s.

De veiling van inruilauto’s vindt iedere woensdag plaats om 14.30 uur. Veilingmeester Jack van der Bend van Fleetselect begeleidt deze veiling. “Bijzonder aan de veiling is de grote diversiteit aan voertuigen.” Tijdens de eerste Van Kouwen Groep veiling, die plaatsvindt op 1 oktober, worden ruim dertig auto’s geveild.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *