De achtste editie van de jaarlijkse BCA Megaveiling brengt morgen op één dag achthonderd tot duizend auto’s onder de hamer. Normaal gesproken veilt BCA ruim duizend kavels per week.

Directeur Iede Aukema spreekt dan ook van “de grootste autoveiling op één dag in Nederland.” Het aanbod bestaat uit personenwagens afkomstig van inruil en Marketprice (vier- à vijfhonderd exemplaren) en uit personenwagens die dienst hebben gedaan in Lease en Fleet. Ook hier verwacht BCA een aanbod tussen de vier- en vijfhonderd stuks. Overigens kan het exacte aantal voertuigen nog hoger uitkomen: het ‘kavelen’ is nog bezig, zodat een doorloop mogelijk is naar circa twaalfhonderd stuks, net als vorig jaar.

Online

Hoewel online bieden net als anders gewoon mogelijk is, adviseert BCA gegadigden om daadwerkelijk de hal te bezoeken. Door de grote hoeveelheid af te werken auto’s is snelheid van veilen hoger dan normaal. Aangezien biedingen via internet soms met een kleine vertraging binnenkomen, is ditmaal de kans op toewijzing in de hal groter dan online. Vandaag is het kijkdag. Morgen gaan de deuren om 7.00 uur open en begint de  veiling twee uur later. Vroegkomers kunnen rekenen op een ontbijt. Iedere gekochte auto levert een ter plekke om te wisselen cadeaubon op. in verband met de grote logistieke operatie is het op de veilingdag niet mogelijk om auto’s op te halen.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties